Djärvhet och att växa

 

Tisdag 1/5 och budskapet idag och fram till fredag 4/5 handlar om djärvhet och om att växa som person. Gudinnan Freja tycker du ska släppa loss din äventyrliga sida och ta risker och våga. Du ska inte ta det säkra före det osäkra nu och att du ska skrida till djärv handling för att nå ditt hjärtas sanna önskan.

Du når inte framgång genom att vara blyg utan genom ett helhjärtat engagemang i att förverkliga din dröm. Håll fast vid en tydlig vision om framgång så kommer det att ske och se till att fira din framgång. Ta den där risken! Gör den där djärva förändringen i ditt liv som du tänkt! Flirta, fira och ha kul!

För att fortsätta växa så bör du reagera med positivitet på varje upplevelse i ditt liv och varje omständighet är ett tillfälle för dig att växa till ett hälsosammare och mer medveten person. Genom den universella lagen av orsak och verkan (attraktionslagen) är alla händelser i fullständig anpassning av själens syfte. När du förstår att du har skapat varje situation som händer dig, så har du fått visdom och insikt.

Vad du lär dig av varje utmaning formar din karaktär. Dina prövningar, sorger och hjärtesorg hjälper dig att utveckla mod och styrka. Hur du möter varje prövning bestämmer din framtida lycka och framgång. Denna inkarnation är din egen personliga andliga resa och dess erfarenheter har skapats speciellt för dig och utav dig. Livet förändras konstant och att växa i livet är en ständig förändring och du växer när du omfamnar dessa förändringar på ett positivt sätt. Så ta risken! Flirta, fira och ha kul!

“Growth means change and change involves risks, stepping from the known to the unknown” – George Shinn

Jag är så otroligt glad för all den fina feedbacken jag får tillbaka från er och jag tar djärvheten med mig och skriver med några som jag fått. Verkligen stort tack till er alla som har skrivit till mig! Värmer otroligt! ❤ ❤ ❤

Otroligt vad pricksäkert!!

Tack kära Britten!  Så mitt i prick! Jag sitter här och…

Det var mitt i prick.

Jag kunde sova bättre och mår lite bättre också med mitt besvär. Tack för din fina energi. Du har rätt också med korten…

Tack snälla ❤ Du anar inte hur mycket detta hjälper mig. Nu kan jag gå vidare och läka. All kärlek till dig!

Tack! Precis vad jag fick till mig från personen ifråga igår…nästan ordagrant som du skrev!

Tack så jättemycket för dina svar jag kommer definitivt att återvända till dig med nya frågor

Tack! Det stämmer väldigt bra ❤

Han har själv sagt att han vill ha en förändring i sitt liv du är så träffsäker

Du har verkligen fått in 200% och man kan tro du suttit som en fluga på väggen hemma hos mig.

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reiki på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 kommentarer

  1. Tusen tack för visdomen/arna du ger varje dag. Och att du tar all tid för att ge och lära ut.🙏💓💓💓

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *