Det blir som du tänkt och släpp stressen

 

Vi är flera som skriver dagliga budskap till er läsare och det kanske inte är hela texten som gäller alla. Oftast kan man känna vilket budskap som är menat just till dig och som man ska ta till sig utav. Det kan bara vara några enstaka ord som man känner sig träffad utav eller någon mening och det är ganska lätt att känna vad som är menat just för dig.

Söndagens budskap kommer med hälsning om att din själs kraft pressar och knuffar dig stadigt framåt vare sig det handlar om att du har nya mål eller utvecklar nya idéer eller planerar en resa så är det viktigt att du tänker igenom allt noggrant. När du använder din inre vägledning och balanserar den med självkontroll, hårt arbete och uthållighet så kommer det att bli som du tänkt och du kommer segra. Det är rätt tid att vara fokuserad på slutmålet och visualisera de framgångsrika resultaten.

Vet och använd din sanna kraft, du är magikern och inom dig finns fantastiska krafter från jorden och från änglarna. Vattnet är energin från yin, kraften från änglarna och klarhet över tanken. Eldslågan är energin från yang som ger kreativitet och vilken riktning du ska ta. Tillsammans ger de dig den fantastiska magin av förvandling. Spegeln som står vid sidan av magikern reflekterar den yttre världens respons till ditt val att använda din sanna kraft som du har. Det är en viktig tid för dig nu och du är alkemisten över ditt egna liv och du kan förvandla metall till guld och det är tid att ändra svårigheter till stora välsignelser. Det är sant inom alla områden i ditt liv. Hävda din kraft och omfamna din intention i ditt hjärta och i ditt dagliga liv. Styr ditt öde och dimman av framtiden kommer att klarna till lysande verklighet.

Affirmation: Jag har all kraft jag behöver för att skapa det öde jag önskar. Magi händer när jag bor i medvetandet och min eviga sanning.

För att känna frid och helhet så släpp förvirrade tankar och din inre stress. Öppna ditt hjärta och ta emot och få evig kärlek. Förstå och acceptera att varje omständighet, varje person och varje erfarenhet som finns i ditt liv är perfekt för din spirituella utveckling. Det är ditt ansvar att finna harmoni och när du är tacksam för att situationer, även de jobbiga som finns i ditt liv så finner du frid. Lita på att allt är precis som det ska vara.

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reiki på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

 

10 kommentarer

  1. Hej igen tredje och sista frågan !

    Kommer jag att någonsin finna kärleken med en man ??

  2. Hej igen
    Kan du se om jag kommer att träffa honom överhuvudtaget ?

  3. Hej !
    Kommer jag att vara tillsammans med Martin från Uppsala /Ungern nästa helg ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *