Du är vacker och allt är precis som det ska vara

 

Ja då var det ny vecka och nya tag. Jag har valt att förmedla budskapet från idag måndag 9/4 fram till fredag 13/4 och det är hälsningar från Ärkeänglarna och gudinnorna. De hälsar att vi ska veta att vi är älskvärda och att vi förtjänar kärlek och att allt är precis som det ska vara.

Du har rätt att bli behandlad med vänlighet och respekt av alla i ditt liv och du förtjänar kärlek. Vare sig du redan har funnit den stora kärleken eller söker efter den så hejjar änglarna på oss genom att hälsa att du förtjänar det. Vet att du är en unik, vacker, kärleksfull och en älskvärd person även om någon annan försöker få dig att tro något annat.

Ärkeängel Raguel hälsar att allt är så som det ska vara just nu. Vi kanske är i en situation som tjänar flera syften och det kommer lösningar som är rättvist för alla inblandade. Vi ska lita på att universum jobbar för att få ut det högsta goda för alla. Ha tilliten till att allt ordnar sig till det bästa.

Var optimistisk och tänk positivt. Har du positiva tankar kan det göra att lösningen kommer ännu fortare. Ärkeängel Raguels namn betyder guds vän och han är rättvisans ärkeängel. Han har en blekblå aura och aquamarinfärgad kristall vibrerar hans energier. Han hjälper till med att återfå balans i olika relationer eller om du blivit orättvist behandlad.

Gudinnan Sedna hälsar att du har tillgång till allt du behöver idag och alla dagar framöver. Dina behov kommer alltid att bli tillgodosedda. För att vi ska ha bra balans så ska vi både ge och ta och tränar vi varje dag på det så kommer vi aldrig att sakna något. Släpp det förflutna och var tacksam för vad du har just nu. Lev här och nu! Le, sjung, skratta och älska och du skapar en fin framtid. Ta vara på veckan och ta hand om er!

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor, maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger för prisuppgift. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på din/dina frågor

10 reaktioner på ”Du är vacker och allt är precis som det ska vara

  1. Helena skriver:

    Precis perfekt passar detta in på mitt liv…. tack för uppmuntrande ord! jag behöver bli bättre på att tycka om mig själv och stå upp för mig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *