Resa, klara tankar och du är magikern i ditt liv

 

Måndagsmorgon och korten gäller för idag och i morgon tisdag. Jag har använt Sandra Anne Taylors energy Oracle kort.

Nu är det dags att packa dina väskor. Reskortet berättar om en kommande resa eller en flytt. Det kan vara en semester, reträtt eller en arbetsrelaterad resa. Allt kommer att gå som planerat och utan hinder. Hela vårt liv är en resa, och kortet säger att du har spännande och inspirerande äventyr framför dig.

Affirmation: Jag lockar underbara nya äventyr till mig. Mitt liv är en välsignelse som tar mig till nya platser – inifrån och ut.

Vårt sjätte chakra tredje ögat handlar om klarhet i våra tankar och vår personliga vidsynthet. Ärkeängel Metatron ger brilliant indigo vibrationer som är vårt centra för insikt och klara tankar. Vi får en större klarhet i vår tankeprocess och ett större perspektiv och breddar våra horisonter. Vi får bättre uppfattning och molnen av förvirring far iväg. På något sätt kan det här vara som en ny början för du är på väg och utveckla en djupare insikt till allt som händer i ditt liv och varför. Nu är det tid för fokus på din insikt. Hur vill du att ditt liv ska se ut flera år framåt? Skapa en klar bild av det.

Affirmation: Min sjätte chakra är öppen och min personliga vision leder mig och mina tankar som är fredliga och tydliga.

Du är magikern och inom dig finns fantastiska krafter från jorden och från änglarna. Vattnet är energin från yin, kraften från änglarna och klarhet över tanken. Eldslågan är energin från yang som ger kreativitet och vilken riktning du ska ta. Tillsammans ger de dig den fantastiska magin av omvandling. Spegeln som står vid sidan av magikern reflekterar den yttre världens respons till ditt val att använda din sanna kraft som du har. Det är en viktig tid för dig nu och du är alkemisten över ditt egna liv och du kan förvandla metall till guld och det är tid att ändra svårigheter till stora välsignelser. Det är sant inom alla områden i ditt liv. Hävda din kraft och omfamna din intention i ditt hjärta och i ditt dagliga liv. Styr ditt öde och dimman av framtiden kommer att klarna till lysande verklighet.

Affirmation: Jag har all kraft jag behöver för att skapa det öde jag önskar. Magi händer när jag bor i medvetandet och min eviga sanning.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor, maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger för prisuppgift. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på din/dina frågor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *