Mod och Ariel

 

Ärkeängeln Ariel är med oss idag och ger mod när du ska stå upp för det som du tror på.

I den här situationen behöver du agera utifrån dina övertygelser och det du tror på även om andra inte håller med dig. Ariel skyddar dig så att du inte kommer till skada och vägleder dig till att vara en kärleksfull ljusets krigare. När du står upp för dina övertygelser blir du en förebild för andra.

Det är en viktig form av andligt lärande där du också ger andra mod att stå upp för sina principer.  Ariels namn betyder Guds lejon/lejoninna och återspeglar mod, tapperhet, fokus och självförtroende.

Hennes aura är blekrosa och kristallen rosenkvarts vibrerar hennes energi. Hon kan även hjälpa med önskningar och magi, välstånd och överflöd, vlda djur och djur av alla slag, utveckla din intuition och psykiska förmågor och medvetenhet, healing, frigöra blockeringar.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor, maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger för prisuppgift. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på din/dina frågor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *