Övervinn dina rädslor

 

Dagens kort och budskap visar en kvinna som är bunden runt hela kroppen. Du kanske är i en situation i ditt liv där saker verkar sitta fast. Ett stort drama kan pågå runt dig och stoppar dig från att gå framåt. Du kanske väntar på ett kontrakt att skriva på eller en överenskommelse som ska göras. Vad det än är som håller dig fast så kan det kännas betungande eller att du känner dig pressad.

Kan vara du själv som binder fast dig i dina egna tankar eller känslomässigt. Se på ditt liv och se hur du skapar ditt eget fängelse på grund av dina rädslor. Binder du fast dig själv för din egen rädsla eller för en negativ vana som du vägrar hantera? Det är rätt tid nu att kapa banden som håller dig fast och göra en allvarlig förändring. Du behöver inte leva ditt självplågande fängelse nå mer.

Det är en bra dag att jobba med hjärtchakrat. Färgen är grön, ljudet är Yam och nyckelordet är Jag älskar. Parallellt med hjärtat så representerar chakrat ovillkorlig kärlek, medlidande, harmoni, relationer och healing. Att balansera hjärtchakrat kan ta ett tag men du bör tillåta all tid du kan så att healingen kan komma och flyta fritt. Genom att älska dig själv och andra och lära att förlåta så blir du mer fri och mer i samklang med själen och änglarna.

Ha tron att vidta åtgärder och vet att alla upplevda hinder bara är möjligheter. Identifiera och konfrontera dina rädslor och åtgärda dem och gå framåt i ditt liv. Bli medveten om de djupaste drömmar du har i hjärtat och manifestera dem till verkligheten. För varje gång du är modig så blir dina drömmars låga större. Vägra stå still och låta något hindra dig från att ta nästa steg på din livsväg.

Fråga dig själv vad du är rädd för? Vilka förändringar behöver jag göra för att känna mig balanserad? Vilka rädslor har jag som hindrar mig? När gjorde jag något modigt som jag inte kunnat drömma om och vad vann jag utav det?  Hur skulle mitt liv se ut om jag hade modet att göra nödvändiga förändringar för att leva min dröm?

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger för prisuppgift. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller till specifika områden.

6 kommentarer

  1. Hej !
    Min fråga till dig är om jag kommer att inleda en kärleks affär med en man som heter Josef

    Vet inte ditt telefonnummer kunde inte hitta ! Tänkte swicha har precis skaffat detta 😱

  2. Hej, kommer min dotter bo hos mig mer, inom snar framtid? Det är min önskan.
    Mvh Vivianne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *