Medvetenhet och överflöd

 

Ny vecka och ny dag och tiden bara rusar iväg och det är många som har fullt upp denna påskvecka att hinna med alla saker man har tänkt sig. Jag själv har åkt på en dunderförkylning med feber och har nästan tappat rösten och det tar jag som ett tecken på att jag ska ta det lugnt och livet och påsken kommer ändå vare sig jag har hunnit allt jag tänkt. Dagens kort och budskap vill berätta till oss om medvetenhet och överflöd. Det känns som de här budskapen har hängt med oss ett tag nu och så även idag.

Korten säger att vi har alla nycklar och verktyg för att styra oss själva i vårt liv. Vare sig det är visdom, intuition, psykisk skicklighet, kreativitet, att motivera oss själva, kärlek, viljestyrka och mod och alla dessa är en del av dig.

När du är medveten om kraften och effekten bakom dem så har du förmågan att göra förändringar i ditt liv som ger dig positivitet. Du har förmågan/förmånen att skapa din egen verklighet.

Gör verklighet av dina idéer och låt dem växa. Det är dags att använda positiva tankar, visualisering och affirmationer för att komma bort från negativiteten. Kunskap är kraft som kan leda till succé.

När vi tar kontroll över våra egna liv och gör bra och positiva val så kommer det i slutändan att vänta överflöd i någon form till oss. Din önskningar blir sanna och överflödet kan komma i olika former som mer pengar i börsen, nytt arbete eller romantisk/ny kärlek. När vi har fått en del av överflödet så vet vi att vi har gjort ett viktigt arbete eller val och vi får skörda frukterna.

Jag är otrolig glad och tacksam över den fina och positiva feedbacken som jag får av er som läser mina inlägg och som kontaktar mig med frågor. Jag har tid till hjälpa er och svara på era frågor eller att göra Reikihealing på distans. Kontakta mig gärna på mailen britten20@hotmail.com eller på Messenger för prisuppgifter.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *