Trygghet, tillit i familjelivet

 

Idag gäller budskapet över hela helgen. Ärkeängel Mikael är med och skyddar oss mot lägre energier då det gäller oss själva, nära och kära och i vårt hem. Vi ska ha tilliten att allt är perfekt och i ordning precis som det ska vara och att cirkeln sluts positivt kring vårt familjeliv.

Mikael uppmanar oss att släppa vår oro och rädsla för hans kraftfulla kärleksljus omsluter oss och vårt hem och rensar bort lägre energier. Fokusera på ljuset och kärlek istället för rädslan, eftersom du drar till dig det du fokuserar på. När du är utan rädsla är du fri. Mikael hälsar att du ska veta att du alltid är trygg och att hans skydd är komplett.

Känn tillit och acceptera att allt är perfekt. För att kunna leva i lugn och stillhet så lär dig att lita på livet och dig själv. När du har medvetenheten så har du styrkan att acceptera och omfamna alla omständigheter.

Varje erfarenhet som vi får är för att vi ska växa djupare och få en större förståelse om oss själva. Tillåt dig att lita på att allt är som det ska och du växer och går framåt. Universums lag om orsak och verkan är i perfekt balans men alltet. Sätt dig själv fri och sprid dina vingar och flyg.

Du har skapat ett hem med glädje och det finns tillfredställande aktiviteter och stor trygghet. Den här helgen är ett uttryck för fullständig lycka. Njut av det! Blunda inte och tro att allt är bra som det är. Du har behandlat alla med ömhet och respekt och sluta inte att ge och med ditt omhändertagande.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller till specifika områden.

4 reaktioner på ”Trygghet, tillit i familjelivet

  1. Lena skriver:

    Tack snälla ? Dina budskap träffar alltid precis rätt. Både sånt som man vill höra och sådant som man behöver höra. Det hjälper mig otroligt mycket just nu och är en stor tröst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *