Gemenskap, helheten och ljuset

Måndag och ny vecka och dagens kort och budskap berättar om gemenskap och helheten. Bilden visar tre kvinnor som firar och delar idéer och har stödjande energi. Ljuset i bilden visar också den fina gemenskapen vi har medialt och eller andekontakt.

Det kan vara en förening vi är med i där vi spenderar tid tillsammans med likasinnade. Det kan även vara ett affärsmöte. Det är rätt tid att göra nya kontakter och dela intentioner. När flera personer delar deras intentioner så ökar energin i kraft. Det är gynnsamma energier från universum för ljus gemenskap och möten.

Dagens andra kort visar att om vi vill gå mer in på djupet och se helheten från källan och förstå att vi bara är ett instrument och en del av den stora källan till alltet. Vi är kopplade till den pågående cykeln av livet som ständigt ändras likt de olika månfaserna.

Känn närvaro av din själ. De heliga andarna är ren kärlek och känn dem i ditt hjärta så som dess närvaro består i allt levandande. Du är helt täckt av det oändliga ljuset och du lever i ljuset och du är ljuset.

“Do not follow the ideas of other, but learn to listen to the voice within yourself. Your body and mind will become clear and you will realize the unity of all things” – Dogen

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller till specifika områden

8 kommentarer

  1. Hej Britten. Undrar om boendet kommer lösa sig för mig och min snart 14 åriga son i tid förhoppningsvis till det bättre..

  2. Kommer mitt trasiga hjärta att läka och hur blir det med mitt boende. 😔💕

  3. Hur ser det ut med jobb och ekonomi kommer jag att fixa min nya kommande utmaning?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *