Dörren till andevärlden är öppen

Dagens budskap är andligt uppvaknande och ny början. Denna dörr öppnar sig mot det expansiva energiska riket där ny början kommer från. Ljusets orb leder dig genom molnen och leder dig till en djupare förståelse för din eviga identitet – källan till allt sant värde och kraft.

Denna dörr öppnar sig mot en verkligen obegränsad potential och förändringar som når djupt in i kärnan i ditt varande. Du kommer få ökade krafter inom det andliga och en djupare förbindelse med andevärlden.

Bli inte förvånad om du blir mer intuitiv, mer medveten om andarnas närvaro eller mer kraftfull i din egen healing. Nu är det rätt tid att öppna upp till oväntad guidning och inspiration från andevärlden och till det magiska och kraften till din sanna identitet.

Vidare är det fritt flödande känslor idag. Du kanske går djupare in i en relation eller i något projekt. Något nytt känslomässigt startar upp. Silverbägaren är tillräckligt detaljerad för visualisering och ritualer kanske även firande.

Det blå vattnet speglar himlen och du kan komma riktigt högt/djupt in till kärnan där alltet finns. Fokusera på vad du vill ha för något genom att visualisera eller när du behöver välja från många olika val.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller till specifika områden

25 reaktioner på ”Dörren till andevärlden är öppen

  1. Jens sundström skriver:

    Hej!:) Jens heter jag,sökte runt lite hittade då denna sida. Har fått höra att jag har medialt i mig,men hur ska jag gå till väga?

  2. Catharina skriver:

    Hej!
    Om jag kontaktar min avlidna sons far, kommer det hjälpa mig att få honom att skriva på fullmakt till arvskiftet. Så jag får sinnesro?

    Tackar på förhand
    Mvh
    Catharina ?❤

  3. Bibbi skriver:

    Hej,
    Jag sålde pappas företag för 6 mån sedan. Han gick hastigt bort för 2 år sedan. Den nya ägaren vill erbjuda mig nåt arbete där men jag är tveksam.
    Skulle det funka?

  4. Sabina Blom Olsson skriver:

    Hej ❤
    Känner att jag behöver byta riktning i livet. Har du några bra tips vart jag är på väg? Vilket jobb passar mig? Tack för hjälpen ?❤

  5. Nenne skriver:

    Jag är helt ny på det här.. har stor övervikt och mår dåligt.. Min bror dog för en vecka sedan, mina andra syskon 10-15 år och mina föräldrar för över 40 år sedan. Vartåt skall jag gå, vad göra. Min man, mina barn och barnbarn är mitt allt. Lycklig på den delen. Mycket värk i kroppen och trötthet. Hjälp ??❣️

  6. Maria skriver:

    Trodde jag mött min kärlek i livet men det var fel o bröt upp förra helgen . Jag vill träffa mannen för resten av mitt liv tvilling o ha lugn o to med? Finns han när händer det ?❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *