Gåvor från Gud och Yin/Yang

Fredag och dagens kort berättar att Ärkeängel Sandalfon är med oss idag och vi ska öppna vår famn och ta emot gåvor från vår skapare. Dagens andra kort är Yin/Yang och en påminnelse om att försöka behålla balansen i vår kropp.

Universum växer ständig på att ge och sända kärlek. Denna kärlek skickat i många olika former och det är din uppgift att vara villig att ta emot kärleken. Din böner är hörda och svaren väntar på att du ska öppna upp och våga ta emot dem. Öppna din famn för dessa gåvor. Änglarna vill att du ska vara lycklig och trygg och att alla dina behov ska tillgodoses. Har du rädsla kan du släppa och ge de till Sandolfon. Kom ihåg att be dem hjälpa dig.

Dagens andra kort representerar våra livscykler och balans. Vi behöver både passivitet/aktivitet och intuition/logiska för att ha en bra balans i kroppen. Det ser ut som det händer mycket under ytan just nu som vi inte ser och det är en bra tid för oss att ta emot samt att lyssna på vår intuition. Yttre omständigheter kanske får dig att se mer inåt och utforska vad som händer nu. Det är en bra tid för att göra avslut på gamla mönster och att avsluta sådan som inte gagnar oss längre. Yin cykeln gör att du blir mer passiv och reflekterande och får en mjukare insida, så öppna upp den sidan av dig.

Ärkeängel Sandolfon anses vara Metatrons tvillingbror och han är musikens och bönens ängel. Han assisterar Mikael i att rensa bort rädslor och effekter av rädslor. Han kan även hjälpa med stabilitet, balans och frihet, att integrera helande energi i den fysiska kroppen, musikaliska färdigheter och karriär.  Sandolfons aura är ljusturkos och kristallen Turkos vibrerar med hans energi.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller till specifika områden

2 kommentarer

    • Ahh se där! Googlar man på psalm 210 så står det.. Jag lyfter ögat mot himmelen och knäpper hop mina händer. Det är en bra text och man kan aldrig be om för mycket 💖🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *