Universum och lys som den stjärna du är

Dagens kort kommer från John Hollands The psychic tarot och Sundara Fawns visdomskort Reawakening the Soul och budskapet är universum och meditation. Vi har kommit långt på vår livsresa och det är tid att vi blir belönade för våra ansträngningar.

Kortet symboliserar avslutning, triumf, fred, befrielse och uppfyllelse. Allt som du har stävat för är inom räckhåll, möt det halva vägen och grabba tag i det. Kortet representerar visdomen som du har fått på din livsresa. Du bör hedra och erkänna din underbara själ som du faktiskt är. Du är kopplad till allt som finns i kosmos och låt din själ lysa lika starkt som en stjärna.

Andas djupt och stoppa de okontrollerade tankar som rusar inom dig. Det är tid att du kontrollerar dina känslor och att du kommer ihåg ditt sanna jag med att meditera. Genom det lugna intuitiva tillståndet för inre uppfattning fördjupar du din förståelse och du hittar svar på dina frågor. I tystnad kommer du att uppleva ökad mental och fysisk effektivitet i ditt dagliga liv.

“When you go beyond the consciousness of this World, knowing that you are not the body or the mind, and yet aware as never before that you exist – that divine consciouness is what you are. You are that in which is rooted everything in the universe” – Paramahansa Yogananda

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller till specifika områden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *