Medkänsla och Ärkeängel Zadkiel

Måndag igen och ett nytt budskap. Det handlar om medkänsla och det känns som det är en fortsättning från gårdagens kort. Ärkeängel Zadkiel säger öppna ditt hjärta ifråga om den här situationen och alla inblandade, inklusive dig själv.

Ärkeängel Zadkiel är med oss och berättar att han kan hjälpa oss att förlåta oss själva och andra och att se andras synpunkter med medkänsla. Du behöver inte ändra ditt beteende eller förändra ditt utgångsläge. Det betyder att du bara närmar dig situationen med ett kärleksfullt hjärta, vilket ger dig kraft och öppnar för kreativa lösningar som får flöda fram.

Ärkeängel Zadkiel hjälper oss att nå frihet genom förlåtelse. Vi kan be honom hjälpa att släppa toxiner från ilska och en oförmåga att förlåta dig själv och andra. Han hjälper oss se andra med kärlek och förståelse istället för dömande.

Han kan även hjälpa oss med att övervinna hinder, öka självkänsla, utveckla och stärka intuitionen, minnas din gudomliga ursprung och livs syfte/själs uppdrag, nåd och förlåtelse, minne och att minnas, omvandla tidigare minnen och begräsningar, energi blockeringar, negativa personlighetsdrag och missbruk. Kom ihåg att vi måste be änglarna om hjälp. Hans aura är indigoblå och kristallen Lapis Lazuli viberar med hans energi.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller för över specifika områden

 

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *