Rensa i röran och vi är fast i rädsla

Lördagens budskap säger att vi ska rensa i röran och att vi är fast i rädsla. I dag är en bra dag att rensa i röran och rena energin  i vår hemmiljö och/eller i vår arbetsmiljö. Röran påverkar oss och det kan urholka din energi, kreativitet och framgång. Ärkeängel Jofiel är med oss och hjälper med motivation att rensa bort störande element från din fysiska omgivning.

Tillsammans kan vi släppa det som inte gagnar oss. Vi ger bort, återvinner eller slänger saker som inte används. Vi öppnar fönstren för att låta frisk luft cirkulera i rummen och Jofiel leder bort lägre energier. Du kommer märka stora förbättringar på flera områden i ditt liv som ett resultat av den här åtgärden.

Det andra kortet för dagen säger att vi är fast i rädsla. Kortet berättar att det är faktiskt din egen rädsla som har begränsat dig. Det har hindrat dig från att ta beslut och val. Du är den som håller dig själv inlåst.

För att fortsätta din resa och utveckling så måste du först möta din rädsla så att nya människor och möjligheter kan manifesteras in i ditt liv. Många väljer att stanna i rädsla för att de inte kan se vägen framför sig och de känner en missvisad känsla av säkerhet där eller är rädda för att starta något nytt.

Vet att du har alla verktyg som du behöver för att göra dig fri och att gå vidare. Du glömmer bort hur stark du faktiskt är. Den här perioden kommer att sluta när du använder ditt sinne och skär igenom de begränsningar som orsakas av dina känslor.

Ärkeängel Jofiel kan hjälpa dig när du ska starta nya projekt och hon kan även hjälpa dig skingra dina tankar så du återfinner friden inom dig. Hon hjälper dig när det ska rensas i röran hemma eller att använda sig av Feng Shui. Be henne så hjälper hon dig.

Jofiel kan även hjälpa med att stärka sambandet med det högre jaget, andliga guider och änglar, förstå ditt livs syfte, utveckla en ny inställning till livet, alla aspekter av utbildning och studier, mental styrka och koncentration, höja självkänslan och uttrycka din egen unika skönhet. Hennes aura är rosa och vibrerar med mörkrosa kristaller som rosa Turmalin och Rodonit

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller för över specifika områden

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *