Vatten och känslor

 

Dagens budskap och kort kommer från Doreen Virtue Romantikänglarna och Sundara Fawn härliga Reawakening the Soul. Budskapet är Romantiska känslor och vatten. För oss som arbetar med tarotkort och liknade så symboliserar ju vatten  kärlek, känslor, relationer, beroende och stöd och gemenskap.

Första kortet berättar att dina känslor är äkta och värda att utforska. Du kanske har träffat någon nyligen som fick ditt hjärta att slå lite extra och du undrar om du ska agera på det du känner. Ja är svaret och du kan flirta, bjuda ut på dejt eller uttrycka din känslor och hur du känner. Kortet är ett tecken på att du är redo nu för en ny relation. Kanske en ny relation med dig själv? Älskar du dig själv?

Vatten öppnar upp dina energikanaler och låter känslorna flyta in i ditt liv. Om du tittar på ditt förflutna och frågar Vad har jag lärt mig från tidigare misstag? Vad ska jag göra annars nästa gång?

Elementet vatten öppnar upp för att du ska renas och bli helad även de omedvetna i ditt psyke. Du är redo att möta din emotionella smärta och sår och sorg som finns kvar från tidigare. Det är rätt tid att bearbeta gamla känslor som inte har något syfte där du står idag men som ändå påverkar dig. Vänd dig åt väster och låt gamla mönster försvinna och gör plats åt nytt i ditt liv. Du är redo att bli helad.

Släpp gamla mönster och du höjer din egen energinivå till högre höjder. Är du redo att släppa dina förväntningar du har om dig själv och andra och ta ansvar för illusionerna som du kanske har burit med dig?

Affirmation: Mina känslor flödar enkelt och harmoniskt som vatten.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller för specifika områden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *