Snabbhet och hjälp att öppna upp kronchakrat

 

Dagens orakelkort ger oss budskap om att idag sätts något igång med fart, hopp, passion och det är slut på förseningar. Det är gynnsamma energier nu för att snabbt komma mot våra mål och önskningar och vi har lyckan med oss. Vår entusiasm är på det allra högsta. Det är rätt tid att ta kampen mot livets flöde och ha tillit och tron och följ med. Det starka som sätts igång med snabbhet kommer att bli en positiv utgång och för framtiden.

Det andra kortet för dagen berättar att Ärkeängel Uriel är med oss för att hjälpa med spirituell kontakt och att stärka vår intuition och inspiration. Uriel har en stark koppling till vårt sjunde chakra som kallas kronchakrat och hon ger oss kraftig energi tillförsel nu för att öppna upp och att det är fritt flöde i vår kanal. Vår intuition kan ge oss bra guidning för vårt högsta bästa. Så tillåt dig själv att stilla dina tankar och lyssna efter guidningen.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller för specifika områden.

4 kommentarer

  1. Tack 🙏💜❤️💗
    Bra budskap som jag tar till mig , har börjat misströsta ….
    Skall fortsätta att träna ,och åter träna

    🙏💜👼🏼

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *