Gudomlig ordning och Akvamarin

 

Dagens budskap är från Ärkeängel Raquel och han hälsar att allt är som det ska vara just nu. Genomskåda illusionen och se den underliggande ordningen. En situation som tjänar flera syften håller på att utvecklas och det kommer att lösas så att det är rättvist för alla inblandade. Vi måste lite på att universum jobbar bakom scenen för att få ut det högsta goda för alla.

Ärkeängel Raquels aura har en blekblå aura och är den ängel som vägleder oss till rättvisa och ärliga handlingar. Kalla på honom om du känner dig överkörd och manipulerad. Han hjälper dig med hur du ska återfå balans i olika relationer. Akvamarin är den kristall som gör att du lättare får samklang med Raquels visa och goda väsen.

 

 

Akvamarin är en kristall som ger dig mod. Den lugnar energier och mildrar stress och stillar sinnet. Den lugnar även omgivningen. Den har kraft att framkalla tolerans för andra. Den hjälper att övervinna fördömande och uppmuntrar till att ta ansvar för sig själv. Den hjälper att vässa intellektet och reda ut förvirring. Det är en bra sten för relationer.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller för specifika områden.

 

 

4 reaktioner på ”Gudomlig ordning och Akvamarin

  1. Johanna skriver:

    Jag har en man, Magnus i mina tankar, ofta, kanske för ofta, får Inga svar när jag textar honom. Senast för några dagar sedan att jag tanker på honom, kan jag förvänta mig en återkoppling från honom eller fortsätter tystnaden? Tack för fina budskap! Vänligen Johanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *