Ta emot kärlek och dina tankar skapar

 

 

Ärkeängel Sandalfon berättar för oss idag att vi ska öppna famnen och ta emot. Ta emot gåvor från universum. Ett av de sätten som universum utvidgas på är att ständigt ge och sända kärlek.

Det är vår uppgift att vara villiga att ta emot den. Änglarna vill att vi ska öppna vår famn och ta emot. De vill se oss lyckliga och trygga och att alla våra behov är tillgodosedda. Känner du rädsla för att ta emot kärlek, sänd rädslan till Ärkeängel Sandalfon.

Ärkeängel Sandalfon anses vara tvillingbror till Metratron. Han hjälper Mikael att städa bort rädslor och effekter av rädslor. Han har ljusturkos aura och vibrerar till kristallen turkos. Vi kan kalla på Sandalfon samtidigt som vi lyssnar på stämningsfull musik för att lösa upp spirituell förvirring. Han kan även hjälpa oss med stabilitet, balans och frihet. Väcka oss från trance tillstånd vi lever i.

Det andra budskapet idag är att vi ska försöka vara medvetna. Stanna upp och andas djupt och känna att vi är grundade och uppmärksamma och fullt närvarande. Titta på var du är nu och försök se runt dig med ett öppet hjärta.

Var medveten om att dina tankar skapar allt du upplever. Dina tankar är i linje med sanningen eftersom du lever ett helt sant/verkligt liv. Du har bearbetar bort det jobbiga från ditt förflutna och nu är du fri att sprida dina vingar och sväva.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller för specifika områden.

 

 

10 kommentarer

  1. Tack fina Du för dina dagliga budskap ❤
    Hur ser det ut med kärleken jag har fått i mitt liv?
    Tack på förhand 😍

  2. Tack 🙏💙! Har en ryggoperation som väntar 8/3) kämpar med 3 kilo som utöver de 7 som jag redan tappat måste bort före op. Har du tips på ängel som jag kan be om hjälp. Kram och tack för dina budskap!

    • Godmorgon Maud! Enligt Solögas bok så är Sidensvansars betydelse att vända svaghet till styrka. Gåvan är att uppnå det du önskar dig genom att vara modig. Obegriplighet i andras ögon kan man välja att ha som sin styrka istället. Ha en fin Söndag! 💖🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *