Partnerskap och familjeglädje

 

 

 

Dagens kort ger oss påminnelse om partnerskap och vår inspiration. Den andliga kraften, ambitioner och viljestyrka och om glad familj och kanske ett firande av något.

Nu börjar vi se frukterna av vårt arbete som började smått med ett litet frö som såddes och sedan blommade. Det är fortfarande en hel del jobb att göra och du kan få en möjlighet till samarbete. Du kanske går in i ett partnerskap och skapar något nytt.

De kan hjälpa till att skapa materiella resurser för ett kommande projekt. I alla samarbeten så måste du komma ihåg att det alltid bör vara jämna energier från alla inblandande. Alla bör ge och ta i lika mycket annars kommer du känna dig dränerad och slut. Ha ett öppet sinne när du lyssnar på andra.

Regnbågen över den glada familjen berättar att det är tid för glädje och firande. Det kommer bli möjlighet till närhet, något roligt och omtänksamt. Värdet som du finner i en kärleksfull släkting eller vän ger en högre vibration för din livskraft.

Det kan indikera att det blir ett firande av något slag så som ett bröllop, årsdag eller ett födelsedagskalas. Är du singel kan det vara så att du möter någon nu som du blir i en relation med och personen kan ha barn och det blir en utmaning. Det kan vara förutbestämt och ditt öde i det här livet.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller för specifika områden.

 

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *