Lösa upp mönster och styrka

 

I dagens budskap talar korten om tidigare liv eller mönster. Det är viktigt att se de karmiska mönstren i vårt liv och dess rötter i en ändlös upprepad cykel som fångar oss i omedvetna beteenden. Det två ödlorna representerar vetande och icke-vetande. Det här är en väckarklocka till oss som säger att händelserna i våra liv försöker visa oss ett mönster lika gammalt som vår egen själs resa.

Det är dags att reflektera på vad vi bidrar med i en situation. Vi har styrkan nu att se på oss själva för att bli medveten om negativa mönster som behöver lösas upp/ändras. Gör vi misstag så har vi chans nu att stanna upp o fråga oss själva Vad är det meningen att jag ska lära mig nu och hur kan jag göra den här situationen bättre?

Gör vi misstag så är det en bra chans att se våra svagheter och att se vad vi behöver förändra. Men vi måste ha medvetenheten och styrkan till att våga se och ändra våra svagheter till styrkor. Vi har enorm uppbackning uppifrån nu med detta och det är dags för vi har oändlig viljestyrka, mod, medkänsla, generositet och kärlek.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller för specifika områden.

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *