Stark healing och lite om några kristaller

 

 

 

Dagens budskap kommer från Sandra Anne Taylors fina energi orakelkort. Det handlar om hälsa och vitalitet. Det pågår en väldigt stark energi för oss nu som kommer med kärlek och kraftig healing. Där vi får möjlighet att lösa upp blockeringar som stoppar oss fysiskt, mentalt eller känslomässigt. Vi kan kalla på hjälp om vi vill få den här starka och djupa healingenergin som vi har tillgång till nu för att få mer balans och vitalitet och förnyelse och som gör att vi känner oss yngre och piggare.

 

 

Kärleksenergin från gårdagen finns kvar och jag tog bild på några utav mina kristaller som vibrerar kärlek. Vill ni attrahera mera kärlek i ert liv så kan man ha på sig en eller två kristaller i fickan eller i väskan. Stenen högst upp till vänster heter Rodokrosit. Stenen uppe till höger är Rosenkvarts. Den nedre rosa stenen heter Rodonit och den vita heter Magnesit. Alla dessa kristaller vibrerar stark kärlek.

 

 

På den här bilden har jag kristaller som vibrerar glädje. Den gröna är Jade. Den nedre till vänster är Citrin och den sista till vänster är en Solsten. Alla dessa tre har en otroligt fin energi som ger oss glädje. Det är många som undrar hur man renar stenar och kristaller. En del använder månljuset och renar och för att fylla på med energi. Jag själv använder lite tvålvatten och sköljer mina kristaller ganska länge i ljummet vatten och sedan för att fylla på med mer energi så har jag en smyckespåse där jag har Karneol och Bergkristall och en ande kvarts och sedan lägger jag ned de kristaller som behöver renas och påfyllas. Det är en snabb och bra metod för att förnya energin i kristallerna.

Finns tid till att svara på korta frågor/budskap eller ställa några ja/nej frågor så maila eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller för specifika områden.

 

4 kommentarer

  1. Hej Britten!
    Bad änglarna om healing. Så häftigt. Vilken explosion av starka färger, det kändes i hela kroppen ,stickningar. Kändes som man skulle flyga iväg med överkroppen. Efteråt så blev jag väldig frysen utav mig.
    Mvh LiseLotte

    • Hej Lise-Lotte! Ja visst är det en skön känsla när man känner av det i hela kroppen. Hör att du fick en väldigt kraftfull healing glöm inte att dricka mycket vatten. Önskar dig en din dag! ❤️🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *