Kärleksdagen och budskap

 

 

Alla hjärtans dag är då äntligen här. Läser man på Wikipedia så står det att vi i Sverige har firat Sankt Valentin ungefär sedan 1960-talet och att dess ursprung kommer från den katolska kyrkan på 400-talet. 1957 anges att blomsterbranschen har försökt introducera alla hjärtans dag men att det tog lite tid innan det blev firande med hjärtformade geléhjärtan. 1985 blev det officiellt och kom in i våra svenska kalendrar. Under 1990-talet tog firandet i vårt land fart och inte minst i våra skolor. På alla hjärtans dag säljs det över 4 miljoner rosor här och mest efterfrågas rosor som är mörkröda.

Man kan aldrig sprida och ge för mycket kärlek och omtanke. Så skrid till verket idag till dem ni tycker om. Behöver inte vara så mycket utan det räcker med en stor varm kram till din bästa vän och bara säga att du är viktig för mig och jag är glad att just du finns i mitt liv. Vi alla kan hjälpa många ledsna själar med att vara omtänksamma och sprida lite godhet och visa att vi bryr oss om.

 

 

 

Dagens budskap kommer naturligtvis från Romantikänglarna. Fram kommer det största kortet enligt många alltså Bröllop.  För en del kan det här kortet vara en bekräftelse på att du kommer att gifta dig och änglarna uppmanar dig att behålla tron och fortsätta njuta av ditt liv utan oro och ditt framtida civilstånd.

Det andra kortet Klarhörsel är från ärkeängel Zadkiel. Lägg märke till den kärleksfulla vägledning du hör inom dig eller från andra människor. Du hör sann gudomlig vägledning mycket klart. Den kommer i form av upprepade meddelanden som uppmanar dig att förbättra en situation för dig själv eller andra.

Ärkelängel Zadkiels namn betyder Guds rättfärdighet och han hjälper oss att nå frihet genom förlåtelse. Du kan kalla på honom för att hjälpa dig släppa toxiner från ilska och en oförmåga att förlåta dig själv och andra. Hans färg är indigoblå och kristallen Lapis Lasuli kan man använda för att känna en närmare koppling till Zadkiel. Han hjälper oss bl.a. med änglalik vägledning och gudomlig visdom, stärka vår intuition, minne och att minnas, nåd och förlåtelse, övervinna hinder för att nämna några saker.

Finns tid till att svara på korta frågor/budskap eller ställa några ja/nej frågor så maila eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller för specifika områden.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *