Jeremiel och romantikänglar

 

Dagens änglabudskap säger att allt är väl och släpp kontrollen. Allting ske precis som det är menat, med dolda välsignelser du snart kommer att förstå hälsar Ärkeängel Jeremiel.

Ärkeängel Jeremiels namn betyder Guds nåd. och han hjälper oss med motivation till healing och annat andligt arbete. Du kan be Jeremiel om hjälp när du känner att du att du inte utvecklas spirituellt eller för att hjälpa med att känns entusiasm över vår andliga väg och det andliga arbete vi gör. Hans färg är Mörklila. Han kan hjälpa oss med mental och hormonell balans och att övervinna hinder och att släppa sådant som ska släppas och att inte hålla kvar något negativt. Så det är en bra dag för att be honom om hjälp.

Romantikänglarna hälsar att vi ska släppa kontrollen och tillåta att den här situationen utvecklas naturligt. Genom att försöka kontrollera andra människor eller yttre omständigheter kommer du bara att göra dig själv frustrerad och fördröja dina besvarade böner. Det är bra att ha preferenser och visualisera och ha mål så berätta för dina änglar om dina önskningar och be dem hjälpa dig med dina mål. Men då måste vi också släppa kontrollen och förlita oss på deras hjälp. Så kalla på romantikänglarna för att höja din tillitsnivå så att du kan njuta av de kreativa vägar där sann kärlek kommer till dig.

Finns tid till att svara på korta frågor/budskap eller ställa några ja/nej frågor så maila eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller för specifika områden.

 

 

 

 

18 Comments

 1. Hej
  Varit på en jättefin dejt. Och har fin kontakt med hobom
  Undrar om det är mannen som kommer bli den rätta

 2. Hej, vill rådfråga dig, vart kan jag skriva om det inte aka vara öppet?
  Med vänlig hälsning🙏🏼

 3. hej!lever ensam nu…har gått vdare,många förändringar..många beslut.kommer allt lösa sig tro ekonomi,flytt??♡Må så gott.

 4. Hej när kommer lyckan till min dotter? Här gått igenom en svår skilsmässa..hon längtar efter en ny kärlek.

 5. Hej!
  Vill tala om att ni gör ett jätte bra jobb & är glad att jag hittade till er.

  En fråga jag har,
  Relationen jag är i just nu med min pojkvän, är det en relation som för mig är menat att stanna i?

  Ha en jätte fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *