Ensamhet och uppskattning

 

Dagens orakelkort berättar att vi behöver ensamhet. Din själ vill att du lyssnar. Det svar du söker finns inte i vår yttre värld. Det är tid för oss att ta ett steg tillbaka och dra oss undan till ensamhet. Kortet är en påminnelse hur viktigt det är att pausa, att stilla vårt sinne, meditera, reflektera, omvärdera och finna visdomen och svar inom oss själva. När vi blir mer medveten om vår själ och vårt hjärta så stärker vi kopplingen till den gudomliga källan.

Andra kortet uppskattning uppmanar oss att vara tacksam för det vi redan har. Kvinnan på bilden står bland taggiga buskar men hon fokuserar och är glad över den vackra blomman hon har i sin hand. I stället för att oroa sig över de taggiga buskarna och bli fast där så tar hon en paus och är tacksam över den fina blomman.

Vi alla har mycket att vara tacksam för, saker som vi tar för givna och inte ens tänker på. Ju mer saker vi är tacksamma för ju mer kommer solen att lysa i vårt liv. Börjar vi vara tacksamma över olika saker så ändrar vi vårt tänk och där kommer ju attraktionslagen in som ger oss mer rikedomar på olika sätt till vårt liv.

 

 

Jag tog en bild på några utav mina kristaller som ger lugn. Den svartvita är en snowflakeobsidian, den gröna bredvid åt höger är grön aventurin. Den vita kristallen heter  howlit. Den lilla gula i mitten är äkta citrin. Den röda heter röd jaspis och den sista mer genomskinliga gröna är en flourit eller flusspat som den också heter.

Alla dessa ger ett stort lugn och dessa kristaller kan hjälpa oss och stödja korten som dagens budskap handlar om. Önskar er alla en fin och lugn dag i ensamhet med en stund att gå in i oss själva och kom ihåg att reflektera över saker som ni är tacksamma över.

Vill ni ha en vägledning, ställa en kort fråga eller få budskap eller ställa några ja och nej frågor så maila eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller för specifika områden.

4 kommentarer

  1. Tack fina 💗. Det är ju det allt handlar om, att vi ska vara tacksamma över det vi redan har. Allt går inte att köpa för pengar. Att dra sig undan och reflektera över allt det vackra vi har runt om oss, och att lyssna inåt ❤. Jättefint budskap idag💚

  2. Precise att vara tacksam för det vi har o sluta springa i ekorrhjulet…..
    Stefan Thulin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *