Leva här och nu och göra rätt val

 

 

Dagens orakelkort hälsar att vi ska försöka ha en hälsosam livsstil. Äta en hälsosam kost och ge oss själva tillräckligt med sömn och motionera regelbundet för optimal hälsa. Änglarnas påtryckningar är inte för att tjata på oss utan svar på våra böner och önskningar. När vi tar hand om oss själva får vi mer energi, ökat välmående, viktnedgång och gladare humör. När vi tar hand om oss själva är det naturligt att vår livssyn och självkänsla att blomstra.

I dagens snabba samhälle är vi bombarderade med reklam och annat som gör att vi glömmer bort vem vi egentligen är. Vår sanna natur och vad som utmärker just mig, mig som person. Vi alla har ett livs syfte och vi alla är olika. När vi kommer lite på avvägar så tappar vi bort en liten del av oss själva som gör att vi mår dåligt. Vi börjar kanske äta fel mat för att försöka fylla ett tomrum inom oss. Vi skippar i att träna fast vi känner och vet att vi mår bättre och blir piggare utav träningen. Gå på den där yogalektionen du tänkte.

Vi måste dra i handbromsen och släppa stressen. Försöka att leva här och nu.  Vi ska släppa på gamla jobbiga saker som gör att vi sitter ännu mer fast i vår personliga utveckling. Livet är resan vi alla gör. Vi alla har jobbiga och ledsamma perioder för att vi ska växa som människor och få mer självinsikt. Gör ett bra val och gör smarta val på vår resa för att just du ska må bra. Vad är viktigt för dig just nu? Vad mår du bra utav?

Vi har val i allt vi gör och det är lätt att lägga skulden på någon annan. Var modig och ta ansvar för dina egna val. Tar man ansvar för sig själv har man tagit ett steg i trappan. Var tålmodig allt händer inte direkt utan det är en ganska lång process. Lyssna inåt vad din intuition säger dig och vilka val som är rätt för dig att ta. Ta hand om er och välj rätt!

Finns tider idag och resten av veckan för vägledning, kort fråga eller budskap eller ja och nej frågor. Maila eller skriv på messenger

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *