Utrensning och astrologi

 

Dagens budskap kommer med stor kärlek och respekt. Ärkeänglarna uppmanar oss att vi ska detoxa vår känsliga kropp. Ber vi dem om hjälp så finner de vägar åt oss att minska vår stress och om vi är ledsna. Änglarna rekommenderar att vi ska ta bort kemikalier som inte är bra för oss. Kan vara alkohol, matberoende och socker, koffein och nikotin. De ämnena gör att vi får sämre kontakt med änglarna och har svårare att ta till oss vägledning.

Har du fått receptbelagda läkemedel utskrivna av läkare SKA du naturligtvis fortsätta ta de medicinerna. Dagens budskap från änglarna är bara en uppmaning att försöka tänka mer hälsosamt. Det kanske är dags att ta tag i träningen och eller lägga om kosten till mer nyttigheter. Du kan be Ärkeängel Rafael hjälpa att rena dina begär som inte är bra för dig och du kan be Ärkeängel Mikael att rena din kropp, ditt hem från lägre energier som inte är bra för dig.

Jag lyssnade på Youtube nu på morgon ett klipp av Sophias Astrologi om veckans energier och hon berättade att planeten Venus kommer synas för oss omkring 8-9/2 och 18 månader framåt. Det innebär att vi kvinnor får mer fokus och blir starkare. Det blir lättare med avtal och överenskommelser och relationer. Det var skönt att höra att det kommer lätta upp för oss nu. Då passar det ju utmärkt att vi renar oss från det negativa som drar ner oss.

Finns tider idag och resten av veckan för kort fråga eller budskap, eller Ja och Nej frågor. Maila eller skriv på messenger

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *