Sakralchakrat och tilltro

 

Ja då var det måndag och ny vecka och nu när det blivit ljusare ute så känns det verkligen som allt satt fart och rullar på fortare. Jag kände att jag ville jobba med John Hollands The Psychic tarot och Doreen Virtues Romatikänglarna orakelkort. Jag tog även med ett kort från vanliga Radiant Rider-Waite tarot.

Första kortet gäller vårt sakral chakra. Det sitter undefär två fingrar nedanför vår navel.  Färgen är orange och elementet är vatten och nyckelordet är “Jag vill”. Sakralchakrat är vårt andra chakra och relaterar till våra känslor, önskningar, kreativitet och sexualitet. För att balansera chakrat och få igång energiflödet kan du dansa och röra på höfterna. Ta ett varmt bad. Göra en färgmeditation eller utöva yoga.

Går bra med små medel som en orange tröja och ha på dig en kristall i fickan. En röd jaspis, orange karneol eller orange kalkspat (kalcit) eller en äkta citrin fungerar bra till sakralchakrat. Det andra kortet kommer från romantikänglarna och berättar för oss mycket snart samt ta ett tydligt beslut om vad du vill så att det kommer till oss. Önskningar alltså, vi har önskat men det kanske inte har hänt ännu. Vi kanske känner tvivel på att få hjälp. Änglarna berättar idag om att vi ska vara tydliga i hur vi önskar.

Kortet frågar dig “Vad vill du?” Har vi inte fått det vi önskar så har vi inte vart tydliga i vår önskan. Så fort vi är tydliga och rak på sak i vår önskan kommer det till oss på ett ögonblick. Vi ska lita på våra beslut och på vår efterfrågan och ta egna beslut vad som är bäst för oss. Sista kortet säger att vi ska ha tillit till situationen och inte forcera fram något. Vi har kanske tagit ett svårt beslut eller kommer att ta ett svårt beslut. Saker kommer att falla på rätt plats och fortsätt ha stor tilltro till att allt blir bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *