Fastlåst och samarbete

 

Dagens kort och budskap berättar att vi upplever att vi sitter fast i tanken eller kring någon händelse. Det är dags att göra oss fria och bryta oss ur gamla misstag och mönster som gör att vi sitter fast. Det är rätt tid att bryta banden. Det gamla kan göra oss frustrerade och även kanske ge oss rädsla och känslan av att vara kraftlösa  och sårbara.

Vi blir erbjuden hjälp och någon sträcker ut en hand till oss för att förändra till något bättre och för att gå vidare. Det kan vara att vi knyter banden i en relation eller rent arbetsmässigt eller något projekt som är på gång. Det viktiga i partnerskapet är att se till jämnvikten av ett givande och tagande i rätt balans för att alla parter ska må bra för ett optimalt resultat.

Vi har stöd av änglarna i hela processen och de ser till att allt går rätt till. De hälsar att du är på rätt väg hur arbetsamt eller jobbigt du än upplever det. Allt kommer att passera.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *