Örter, kristaller och energiarbete

 

Lördagsmorgonen är äntligen här. Jag var väldigt trött efter en hektisk vecka med mycket möten och ny info att ta till mig så jag somnade tidigt igår. När jag vaknade i morse efter en lång natts sömn kände jag att det var dags för lite rening och energiarbete för att förnya och för att få bra balans. Innan jag började med mitt eget energiarbete så gjorde jag klart några Änglapåsar och skickade iväg.

 

Jag renade mitt kök först med vit salvia  och Palo Santo som är en träslag från Sydamerika som brukar användas flitigt i olika ritualer och ceremonier. Den har en lite söt och underbar doft. Det blir genast lite mer trivselfaktor i köket och rätta energier. Jag tog fram mina örtburkar och gjorde min ritual på mitt egna sätt som jag fick till mig behövdes. När jag gör energiarbete för mig själv så brukar jag använda en rund plåt bricka och 4 st änglaljus och sedan använder jag många olika örter och torkade växter. I dag blev det en örtblandning för rening och beskydd.

Salvia och Palo Santo

 

I den blandningen använde jag bland annat rosblad, salt och salvia tillsammans med andra örter. Jag tycker väldigt mycket om kristaller och stenar så jag la även dit en rökkvarts och Snöflinge obsidian tillsammans med svart turmalin. Den kristall kombinationen ger en otroligt stark rening och beskydd. Jag köpte Judy Halls bok “Boken om kristaller” för några år sedan och den använder jag flitigt och har hjälpt mig på många sätt när jag använder kristaller när jag ger Reiki healing.

2 kommentarer

  1. Varmt tack för fin änglapåse som fanns i min brevlåda idag! Med den kommer mer Kärlek i mitt hem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *