Böcker och inre visdom

 

Dagens budskap är från den underbara Energy Oracle cards av Sandra Ann Taylor. Det står den tänkande kvinnan. Känner att dagens budskap är en fortsättning från de kort som kom upp igår. Vi ska alltså fortsätta vår väg med att läsa och studera för att komma upp i vår medvetenhet  som leder oss upp i trappan för en högre förståelse.

Det kan vara så att vi får hjälp av en vän eller någon annan att fortsätta växa och lära av. Så att vi kan uttrycka våra känslor och få en förståelse varför vi har dem. Gäller det inte känslor så kan vi få hjälp att tänka i andra banor så vi kommer in på en annan väg som ger oss så mycket mer och som är bättre för oss. En del av dig är redo att blomma och gå vidare. Du kan finna din röst och ditt budskap för att ge till andra med din klokhet och den kunskap som du besitter.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *